Kom je langs bij salon Haarsterk, dan kom je op bezoek bij mij, Yvonne! Ik ben het gezicht van salon Haarsterk en ik ben een vrolijke, enthousiaste en creatieve kapper en ondernemer. Het praktische en creatieve van mijn werk en het persoonlijke contact met jou vind ik het allerleukste. De salon beschikt over 1 stoel, waar jij als klant in het middelpunt staat (zit) en ik met al mijn aandacht jouw haar kan verzorgen. Voordat ik salon Haarsterk ben gestart, heb ik veel ervaring opgedaan. Na de kappersopleiding werkte ik in een kapsalon waar veel tijd werd geïnvesteerd in extra trainingen. Hierdoor is mijn vakkennis echt naar een hoger niveau getild en weet ik dus ook écht raad met jouw haar. Je krijgt bij mij een kapsel op maat. Afgestemd op jouw wensen, jouw haar en jouw gezicht. Dames, heren en kinderen zijn welkom in de salon.

Het lijkt me leuk om jou te ontmoeten!

Wist je dat?

» Ik niet alleen creatief maar ook sportief ben

» Ik al vanaf mijn 6e jaar aan langebaanschaatsen doe

» Ik ook een HBO diploma heb gehaald voor gymlerares

» Ik naast mijn kapperswerkzaamheden een paar sportlessen geef op de sportschool

» Ik als ondernemer eindelijk mijn interesses kan combineren