Organic Colour Systems heeft een duidelijke missie. Zij streven naar een natuurlijk betere, gezondere salonindustrie. Zij willen kappers en hun klanten een minder chemisch en een meer natuurlijk, maar professioneel merk aanbieden, zonder concessies te doen aan de prestaties. Het merk is ethisch vervaardigd. Dit betekend dat de producten verantwoord worden geproduceerd. Zij geloven bijvoorbeeld dat dieren niet zouden moeten lijden voor schoonheid en zij houden zich aan de hoogste kwaliteit en veiligheidsstandaarden. Organic Colour Systems beschikt over een haarkleur, -verzorgings en -stijling lijn, die met elkaar samenwerken voor het beste resultaat.

Yvonne van Salon Haarsterk heeft heel bewust voor Organic Colour Systems gekozen.

Yvonne: ‘Het merk past bij mijn visie. Organic zet zich in voor mens, dier en milieu. Daarnaast maken zij gebruik van een maximale hoeveelheid aan hoogwaardige biologische en natuurlijke ingrediënten en gebruiken ze alleen synthetische ingrediënten als er geen geschikte natuurlijke alternatieven zijn. Hierdoor zijn alle resultaten mogelijk maar wel op een zo zacht mogelijke en vriendelijke manier.’

Blijf verbonden aan je reis

Organic Colour Systems is anders. De shampoo’s treatments en conditioners werken van binnenuit om zelfs het meest beschadigde haar te herstellen. Daarom zal jouw haar gedurende de eerste paar weken dat de producten hun werk doen mogelijk niet zo soepel en zacht aanvoelen zoals bij andere shampoo’s en conditioners die vaak plastiscs gebruiken om kunstmatig het haar te coaten en zo de impressie geven van zijdezachtheid. Maar wees gerust, jouw reis naar prachtig, gezond haar met organic colour systems zal het waard zijn.


Kijk voor meer informatie kijk op: www.organiccoloursystems.nl