Knippen

De knipbehandeling start altijd met het bespreken van jouw wensen. Misschien wil je wel eens iets anders of weet je zelf niet zo goed wat je wilt met je haar? Ik denk heel graag met je mee en geef jou graag advies. Hierbij kijk ik naar jouw gezichtsvorm, de structuur en valling van jouw haar. Als het plan gemaakt is volgt er een heerlijke was massage van haar en hoofdhuid. Daarbij gebruik ik de meest geschikte shampoo en conditioner voor jouw haar. Om erachter te komen welke shampoo en conditioner dit is, doe ik een testje op jouw haar. (Op erg kort haar is de test niet mogelijk). Want wist jij dat:

gezond haar rekt als een elastiekje?
Gezond haar bestaat uit een goede balans in vocht en proteïnes. Als het vocht óf proteïne gehalte niet op peil is, dan zal het haar ook niet rekken als een elastiekje.
Ik laat het jou graag zien tijdens je bezoek.

Als het haar lekker gewassen is start ik met knippen. Meestal start ik in nat haar, maar tijdens de behandeling zal ik altijd jouw haren drogen. Dit doe ik omdat ik in droog haar beter kan zien hoe jouw haar valt en ook beter kan voelen en zien waar er eventuele diktes in het haar zitten. In droog haar werk ik daarom jouw kapsel uit en zet ik de puntjes op de i voor die supergoed geknipte haarcoupe!

De laatste stap is de styling van jouw haar. Hierbij hoort een advies op maat en je krijgt tips en trucs mee voor thuis. Zo zit jouw haar niet alleen goed net na een knipbehandeling, maar ook in de weken erna.